Vi har skrivit, dekorerat och regisserat mordmysterier sedan år 2017. 
Vi vill skapa oförglömliga upplevelser mitt i vardagen.
Vi garanterar, att kvällen med oss är allt annat än tråkig.

IMG_0383

Manusförfattare av morden och synlig ledare

Tina är proffs på många områden och ett av dem är att dra mordmysterium – dock sällan som sig själv. Tina är utbildad kulturproducent och uppträder mycket på fester i olika roller. Tina kommer att se till att din kväll i mordmysteriets tecken har tillräckligt med regissörer och skådespelare i proportion till din grupp.

Tina har både framfört och arbetat med olika evenemang, t.ex. via Fantastic Productions Tmi sedan 2016. Hon är också en av grundarna av nya Hupsista Keikkaa Oy.

Heidi taustajoukoissa

Scenografi och dekor

Mordmysteriet är inte samma sak utan scenografi! Heidi trollar utrymmet mer passande temat eller historien. Medan Tina sköter den synliga delen av mysteriet, stannar Heidi i bakgrunden och ser till att allt fungerar och ser bra ut.

Heidi är utbildad visuell marknadsförare år 2010 och är företagare i HeVi Props Oy. HeVi Props Oy är ett uthyrningsföretag av fest- och evenemangsutrustning grundat år 2016. HeVi Props Oy har under åren hittat sin plats bland både företagsevenemang och familjefester, såsom bröllop.

Ville taustajoukoissa

Tekniskt ansvarig för en lyckad kväll

Både kvällens och festens stämning påverkas starkt av ljus, ljud och andra effekter. Ville ser i bakgrundsteamet till, att det tekniska är i sin ordning och trollar även fram dimma, om det behövs.

Ville är den andra företagaren i HeVi Props Oy och har skapat en karriär både inom elektronik och som professionell fotograf.

Beställ mysterium!

Nu är det just rätt tid att uppleva något annorlunda – ta kontakt och fråga mera redan idag!